Kundcase

Helins Mäklarbyrå


Helins Mäklarbyrå är ett familjeföretag som har sålt bostäder sedan början 1980-talet.

Uppdrag

I samarbete med Helins Mäklarbyrå har vi designat och utvecklat en hemsida med funktioner som bl.a. integration till mäklarsystem, engelsk översättning mm.

I mitt samarbete med dig har jag funnit dig vara professionell, kompetent och en äkta expert inom ditt område. Du har visat upp en imponerande teknisk förmåga och har känt till de senaste trenderna inom webbutveckling, vilket gjorde att du kunde leverera en webbplats som var både modernt designad och funktionsrik.

Din kommunikation och samarbetsförmåga var också enastående. Du var alltid lyhörd för mina krav och önskemål och förstod exakt vad jag ville uppnå med min webbplats. Du var också snabb att svara på mina frågor och gav mig tydliga och utförliga svar.

Vidare har din professionalism och ditt engagemang verkligen förorsakat mig en känsla av trygghet och förtroende. Jag kände mig väldigt bekväm att lämna över mitt projekt till dig, med förtroende för att du skulle göra ett utmärkt jobb. Och det gjorde du verkligen!
Lars-Åke Helin
VD / Fastighetsmäklare
Helins Mäklarbyrå
Helins Mäklarbyrå

Tjänster

Webbplats
Koppling till mäklarsystem
Design
SEO
Besök webbplatsen
Vi skräddarsyr en offert för just ditt företag.

Fyll i formuläret och lämna gärna ytterligare information om vad projektet gäller så återkommer vi med en offert inom kort!

Välj
* Obligatorisk information
Proweb.se ska inte förväxlas med Prowebb.se