Våra tjänster
Vi hjälper er med hemsida, webbutveckling, systemutveckling, grafisk design och SEO

Våra tjänster

Behöver ni hjälp med hemsida, webbutveckling, systemutveckling, koppling till mäklarsystem, grafisk design eller sökmotoroptimering? Då har ni kommit rätt! Do it with a pro.

Här finner du information om:
utveckling av hemsida/webbutveckling, koppling till mäklarsystem (Vitec Express, Mspecs och Fasad), integrationer, utveckling av e-postmallar, SEO och design / grafisk profil.

Hemsida / webbutveckling

Prowebb hjälper dig och ditt företag att utveckla er hemsida och andra typer av webbutveckling. Vi arbetar med allt från projektledning, design till utveckling. Prowebb designar och utvecklar befintliga och nya webbsidor till att bli responsiva, dvs anpassade till skärmen, oavsett vilken storlek.

Hemsida och webbutveckling
Koppling mäklarsystem

Vi är unika i Sverige som kan både Vitecs och Mspecs mäklarsystem utan och innan, inte bara hur API:erna fungerar utan även mäklarsystemen i sig. Vi vet vad en mäklares hemsida bör innehålla. Behöver du som fastighetsmäklare "flytta" bostäder och/eller kontakter mellan olika mäklarsystem? Inga problem, det hjälper vi dig med!

Koppling till mäklarsystem
Integrationer

Behöver ni koppla hemsidan till ett annat system? Utöver en stor kunskap av integrationer mot mäklarsystem (som Mspecs, Vitec och FasAd) har vi även erfarenhet av integrationer mot andra CRM-system och mot företag som t.ex. gör marknadsundersökningar.
Vi utvecklar även rapporter utifrån era önskemål för att t.ex. ta ut statistik, kostnadsunderlag mm.

Läs mer om integration
Utskicksmallar / e-postmallar

Vill ni ha företagets layout på era e-postutskick? Vi bygger professionella e-postmallar i t.ex. Mailchimp eller i Vitec Express. Innan implementering av en mall testas den i ett kraftfullt verktyg för att säkerhetsställa att det ser bra ut i olika mailklienter.

Läs mer om e-postmallar
SEO

Grundläggande SEO ingår i utvecklingen när vi bygger er nya hemsida. Vi är även behjälpliga med att analysera och optimera er nuvarande hemsida.
En optimering innefattar genomgång av meta-taggar, innehåll, rubriker, navigering, laddningshastighet mm.

Mer om vår tjänst SEO
Design / grafisk profil

Vi designar er nya hemsida, era e-postmallar mm. Vi skräddarsyr designen utefter er målgrupp och grafiska profil. Saknar ni en grafisk profil och logotyp hjälper vi er även med det.

Mer om våra designtjänster

Kontakta oss

Har du några frågor? Vill du veta mer om våra tjänster? Vi diskuterar gärna ditt nästa projekt förutsättningslöst.
Fyll gärna i formuläret och beskriv ditt ärende så återkommer vi till dig inom kort.

Offertförfrågan

Vill du ha en offert från oss kan du enkelt fylla i vår offertförfrågan. När du har skickat in den, återkommer vi inom kort med offerten via e-post.

Offertförfrågan
* Obligatorisk information
Proweb.se ska inte förväxlas med Prowebb.se