Koppling mäklarsystem
Vi utvecklar en komplett hemsida, från idé och innehåll till design, utveckling och lansering
Våra tjänster

API-koppling mäklarsystem
- hemsida för fastighetsmäklare

I Sverige är vi oöverträffade när det gäller vår unika expertis inom Vitec Express och Mspecs mäklarsystem. Vi har en djup förståelse inte bara för hur API:erna fungerar, utan även för själva mäklarsystemen. Dessutom har vi självklart en koppling till FasAds API.

Med vår koppling till ditt mäklarsystem uppdateras din hemsida automatiskt, vilket frigör din tid som fastighetsmäklare. Du behöver inte längre oroa dig för att manuellt uppdatera din hemsida när ändringar sker i mäklarsystemet.

Vi hjälper dig och ditt företag att maximera er online-närvaro och effektivisera er verksamhet. Kontakta oss idag för att utforska möjligheterna med en skräddarsydd webbplats för mäklare och våra starka kopplingar till mäklarsystemen.

Mspecs mäklarsystem
Mspecs mäklarsystem

Med Mspecs mäklarsystems API-koppling integreras objekten, kontaktuppgifter mm på din hemsida. När en publicering görs i Mspecs uppdateras hemsidan per automatik.
Vi har en unik kompetens och lång erfarenhet av Mspecs mäklarsystem efter att ha jobbat ihop med utvecklingsteamet på Mspecs.

Läs mer om koppling till Mspecs Mäklarsystem

Vitec Express Mäklarsystem
Vitec Express Mäklarsystem

Med API-kopplingen till Vitec Mäklarsystem integreras objekt, kontaktuppgifter mm på hemsidan. Så fort du gör en uppdatering av något som ska visas på hemsidan uppdateras det per automatik.
I Vitec Express finns bl.a. möjlighet att göra anpassningar av era e-postutskick som skickas från mäklarsystemet så att de följer er grafiska profil.
Vi har en unik kompetens och lång erfarenhet av Vitecs mäklarsystem efter att ha arbetat i många år på Vitec (och Capitex) med utveckling.

Läs mer om koppling till Vitec Express Mäklarsystem

FasAd Mäklarsystem
FasAd mäklarsystem

Med API-kopplingen till FasAds Mäklarsystem integreras objekten, kontaktuppgifter mm på din hemsida. När en uppdatering görs i FasAd uppdateras hemsidan per automatik.

Läs mer om koppling till FasAd Mäklarsystem

Frågor & svar

Vad kostar en hemsida?

Vi har ingen fast prislista utan vi tar fram en anpassad offert för varje uppdrag. Priset du får i offerten är inget fast pris utan en prisuppskattning baserat på en grov tidsuppskattning. Denna överstiger dock aldrig "taket" i prisspannet som offerten innehåller.
Ni betalar endast en engångskostnad för hemsidan, inga månads- eller serviceavgifter. Det som tillkommer är kostnad för webbhotell (som vi oftast vidarefakturerar).

Om ni beställer vår tjänst "SEO Löpande" tillkommer en månadskostnad (ingen uppsägningstid), kontakta oss för pris.

Behöver jag göra något för att få kopplingen till mäklarsystemet?

Du behöver ta kontakt med ditt mäklarsystems kontaktperson eller support för att vi ska få behörighet till integrationen, API-kopplingen. Vi hjälper till med eventuella tekniska frågor.

Hur lång tid tar det innan hemsidan är klar?

Leveranstiden varierar beroende på projektets omfattning. Vanligtvis tar det 2-4 veckor från utvecklingsstart till lansering.

Är hemsidan anpassad för mobiler?

Ja, vi jobbar alltid med responsiv webbdesign. Det innebär att layouten anpassar sig efter skärmens storlek.

Kan jag redigera hemsidan själv?

Ja, i det fall ni vill kunna redigera hemsidan skapar vi upp ett gränssnitt i WordPress för att ni enkelt ska kunna ändra texter, ev. bilder osv. Ni behöver inte tänka på hur det ser ut i WordPress då hemsidan styr layout, typsnitt osv.

Sökmotoroptimeras hemsidan?

Ja, hos oss ingår "SEO Grund" när vi bygger er hemsida och är en teknisk grundoptimering som innebär att vi bygger hemsidan utifrån dagslägets SEO-standarder för att sökmotorer som Google enkelt ska kunna både hitta och indexera innehållet på er hemsida. Detta skapar rätt förutsättningar, men det ger ingen garanti för att ni kommer högst upp på Googles träfflistor.

Det finns ytterligare steg att ta som inte ingår i "SEO Grund" men det som ingår kommer att vara fullt tillräckligt till att börja med om ni fortsätter att arbeta kontinuerligt med hemsidans innehåll.

Vi har ingen logotyp eller grafisk profil, kan ni hjälpa oss med det?

Absolut! Om ni inte har en färdig design, hur hemsidan ska se ut, så tar vi fram det. Vi utgår från vad ni berättar, vad ni gillar för typ av hemsida osv.

Vi hjälper er gärna med att ta fram en logotyp, grafisk profil och grafisk manual som alla på företaget kan följa om ni behöver detta.

SEO - sökoptimering

En bra webbplats ska vara byggd på ett sätt så att sökmotorer enkelt ska kunna förstå och indexera innehållet. Vi ser till att er hemsida utvecklas enligt dagslägets regler och SEO-standard.

Med tjänsten SEO "Löpande" håller vi koll på hur det går för er hemsida i träfflistor och vilka "poäng" SEO-testerna ger er hemsida. Utifrån det gör vi eventuella korrigeringar i koden. Detta är en abonnemangs-tjänst och betalas per månad utan uppsägningstid.

Begär en offert
Vår tjänst SEO löpande
Vill du ha en offert?

Fyll gärna i formuläret och lämna gärna ytterligare information så återkommer vi till dig inom kort.

Välj
* Obligatorisk information
Proweb.se ska inte förväxlas med Prowebb.se