Hemsida & webbutveckling
Prowebb hjälper dig och ditt företag att utveckla er hemsida och andra typer av webbutveckling
Våra tjänster

Hemsida / webbutveckling

Prowebb är din pålitliga partner när det kommer till att ta din webbplats och webbutveckling till nästa nivå. Oavsett din företagsstorlek, utvecklar vi hemsidor från grunden som är skräddarsydda för dina behov.

Med oss får du en helhetslösning som sträcker sig från idé till färdig produkt. Det innebär att din webbplats utvecklas med omsorg och uppmärksamhet på varje detalj, från innehåll till design och teknisk utveckling.
Vi sätter fokus på användarvänlighet och responsiv design, vilket gör att din webbplats anpassar sig smidigt till besökarens enhet, vare sig det är en mobil, surfplatta eller dator. Med Prowebb får du inte bara en webbplats, du får en kraftfull online-närvaro som ger resultat. Kontakta oss för att ta nästa steg mot en professionell och användarvänlig webbplats.

Hemsida och webbutveckling
Inga färdiga mallar

Att skapa en hemsida från en färdig mall är begränsande och låser snabbt in kunden i ett hörn. Vi utvecklar inga "template-baserade" hemsidor och vi har gjort detta val bl.a. för att få en red kod och för att hålla en god prestanda. Vi vill heller inte förlita oss på "plugins" som slutar fungera utan vi vill ha full kontroll över koden. Vi skräddarsyr er nya webbplats för att säkerställa att den blir precis som ni hade tänkt. Vi utvecklar hemsidor av högsta kvalitet och med kompletta lösningar.
Vi hjälper er även med uppsättning av e-post, SSL och konfigurering av webbhotell mm.

Se ett urval av våra kundcase

Integrationer
Integrationer

Behöver ni koppla hemsidan till ett annat system? Vi har mycket god erfarenhet av integrationer mot mäklarsystem (som Mspecs, Vitec och FasAd), CRM-system och integrering mot företag som tex. gör marknadsundersökningar.
Vi utvecklar även rapporter utifrån era önskemål för att t.ex. ta ut statistik, kostnadsunderlag mm.
Koppling till mäklarsystem

Specialist mäklarsystem

Specialist mäklarsystem

Vi är unika i Sverige som kan både Vitecs och Mspecs mäklarsystem utan och innan, inte bara hur API:erna fungerar utan även mäklarsystemen i sig. Behöver du som fastighetsmäklare kopiera/flytta objekt och kontakter till ett annat mäklarsystem? Kontakta oss för en offert.

Design och layout

Design / layout

När vi är överens om vad som ska utvecklas och hur det ska fungera kommer vi tillsammans överens om designen. Antingen har ni en färdig design som ni överlämnar till oss eller så gör vi ett designförslag. Designen kan också "växa" fram under utvecklingen.
Vi bygger självfallet alla webbplatser med responsiv design, dvs att webbplatsen blir anpassad för olika skärmstorlekar.
Se kundcase

Frågor & svar
Vad kostar en hemsida?

Vi har ingen fast prislista utan vi tar fram en anpassad offert för varje uppdrag. Priset du får i offerten är inget fast pris utan en prisuppskattning baserat på en grov tidsuppskattning.
Ni betalar endast en engångskostnad för webbplatsen dvs. inga månads- eller serviceavgifter tillkommer. Det som tillkommer är kostnad för webbhotell och som vi oftast vidarefakturerar.

Om ni beställer vår tjänst "SEO Löpande" tillkommer en månadskostnad (ingen uppsägningstid), kontakta oss för pris.

Hur lång tid tar det?

Leveranstiden varierar beroende på projektets omfattning. Vanligtvis tar det 2-4 veckor från utvecklingsstart till lansering.

Är webbplatsen anpassad för mobiler?

Ja, vi jobbar alltid med responsiv webbdesign. Det innebär att layouten anpassar sig efter skärmens storlek.

Kan jag redigera själv?

Ja, i det fall ni vill kunna redigera hemsidan skapar vi upp ett gränssnitt i WordPress för att ni enkelt ska kunna ändra texter, ev. bilder osv. Ni behöver inte tänka på hur det ser ut i WordPress då hemsidan styr layout, typsnitt osv. Detta är mycket användbart om ni t.ex. vill kunna lägga till och uppdatera nyheter på er hemsida.

Sökmotoroptimeras webbplatsen?

Ja, hos oss ingår "SEO Grund" när vi bygger er hemsida och är en teknisk grundoptimering som innebär att vi bygger hemsidan utifrån dagslägets SEO-standarder för att sökmotorer som Google enkelt ska kunna både hitta och indexera innehållet på er hemsida. Detta skapar rätt förutsättningar, men det ger ingen garanti för att ni kommer högst upp på Googles träfflistor.

Det finns ytterligare steg att ta som inte ingår i "SEO Grund" men det som ingår kommer att vara fullt tillräckligt till att börja med om ni fortsätter att arbeta kontinuerligt med hemsidans innehåll.

Vi har ingen logotyp eller grafisk profil, kan ni hjälpa oss med det?

Absolut! Om ni inte har en färdig design hjälper vi er med det. Vi utgår från vad ni berättar, vad ni gillar för typ av hemsida osv.

Vi hjälper er gärna med att ta fram en logotyp, grafisk profil och grafisk manual som alla på företaget kan följa om ni behöver detta.

SEO - sökoptimering

En bra webbplats ska vara byggd på ett sätt så att sökmotorer enkelt ska kunna förstå och indexera innehållet. Vi ser till att er webbplats utvecklas enligt dagslägets regler och SEO-standard.

Med tjänsten SEO "Löpande" håller vi koll på hur det går för er hemsida i träfflistor och vilka "poäng" SEO-testerna ger er hemsida. Utifrån det gör vi eventuella korrigeringar i koden. Detta är en abonnemangs-tjänst och betalas per månad utan uppsägningstid.

Begär en offert
SEO löpande
Vill du ha en offert?

Fyll gärna i formuläret och lämna gärna ytterligare information så återkommer vi till dig inom kort.

Välj
* Obligatorisk information
Proweb.se ska inte förväxlas med Prowebb.se