Sökmotoroptimering
SEO, sökmotoroptimering - Våra tjänster
Våra tjänster

SEO - sökmotoroptimering

När vi utvecklar en ny hemsida, gör vi automatiskt en optimering för att säkerhetsställa att den följer Googles riktlinjer. Att rankas högt på Google är avgörande för att öka företagets online-synlighet, och det börjar med att följa Googles riktlinjer. Vi är strikta anhängare av dessa riktlinjer i vårt webbdesignarbete. Har ni redan en hemsida? Vi kan uppdatera den så den håller sig aktuell och synlig enligt de senaste standarderna.

Vi finns här för att hjälpa er att bli mer synliga på nätet och nå fler potentiella kunder. Kontakta oss idag för att förbättra era online-resultat och öka er synlighet.

SEO löpande
SEO Grund

Vi går igenom webbplatsen och ser till så att den rent tekniskt uppfyller SEO-standard. Om ni inte har registrerat er webbplats i Google Search Console så gör vi detta för att se hur Google uppfattar er webbplats. Vi registrerar er webbplats på Google Analytics, för besöksstatistik, om ni inte har gjort det tidigare. Om en sitemap saknas för er webbplats skapar vi denna och skickar in den till Google.

SEO Löpande

Med tjänsten "SEO Löpande" behöver ni inte tänka på att er hemsida hamnar efter vad gäller sökmotorernas regler och standarder. Vi håller koll på hur det går för er hemsida i träfflistor och vilka "poäng" SEO-testerna ger er hemsida. Utifrån det gör vi eventuella korrigeringar i koden. Detta är en abonnemangs-tjänst och betalas per månad utan uppsägningstid. SEO tar tid men är viktigt att underhålla.

Begär en offert
SEO grund

Observera att vi inte garanterar någon specifik placering i träfflistor. Vi kan garantera att vi ger er webbplats bästa möjliga förutsättningar för att komma så högt upp som möjligt.

Offertförfrågan

Fyll gärna i formuläret och lämna gärna ytterligare information så återkommer vi till dig inom kort med en offert till angiven e-postadress.

Välj
* Obligatorisk information
Proweb.se ska inte förväxlas med Prowebb.se